Privacy beleid

Reuksmaakstoornis.nl
Postbus 91
4000 AB Tiel

Laatste update 26/06-2019

Reuksmaakstoornis.nl beheert deze app. Dit privacy beleid informeert je over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van persoonlijke gegevens wanneer je onze app gebruikt en de keuzes die je aan die gegevens hebt gekoppeld. Wij gebruiken je gegevens om de app te leveren en te verbeteren. Door de app te gebruiken, stem je in met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid.

Toestemming van de gebruiker.

Door onze app te gebruiken, stem je in met de verwerking van je persoonsgegevens en gebruiksgegevens. Verwerken houdt in: het gebruiken van gegevens die zijn verzameld via de app inclusief het verzamelen en opslaan van informatie voor verder ontwikkeling van deze app en voor wetenschappelijk onderzoek naar Anosmie en verwante aandoeningen.

Gegevens die we verzamelen

Persoonlijke gegevens

Gegevens waarmee we met je contact kunnen opnemen, zoals je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en andere niet-openbare informatie die je aan de app verstrekt

Anonieme gegevens

Gegevens die niet zijn gekoppeld aan je persoonlijke gegevens.

Gebruiksgegevens

Het type mobiele internetbrowser die je gebruikt, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens zoals het aantal keren en de tijd dat je de app gebruikt

Wettelijke basis voor de verwerking van persoonsgegevens.

In het kader van de algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Je persoonlijke gegevens kunnen worden verwerkt in Nederland Reuksmaakstoornis.nl mag je gegevens alleen gebruiken:
* Als je de app hebt aangeschaft
* Je ons toestemming hebt gegeven om dit te doen
* De verwerking voldoet aan onze voorwaarden
* Voor eventueel betalingsverwerking

Gebruikersregistratie.

De app verkrijgt informatie die je verstrekt bij het downloaden en registreren. Wanneer je je registreert bij ons, geef je meestal (a) je naam, e-mailadres en andere registratiegegevens; (b) je leeftijd en geslacht; (c) informatie die je ons verstrekt wanneer je contact met ons opneemt voor hulp; en (d) informatie die in ons systeem wordt ingevoerd wanneer je de app gebruikt, zoals je gebruiksgegevens of andere persoonlijke gegevens ("door de gebruiker verstrekte gegevens"). We kunnen de informatie die je ons verstrekt ook soms gebruiken om van tijd tot tijd contact met je op te nemen om belangrijke informatie, vereiste kennisgevingen en marketingpromoties te bieden. Belangrijke informatie kan variëren van wijzigingen in onze servicevoorwaarden tot wijzigingen die van invloed kunnen zijn op je gegevens.

Automatisch verzamelde gegevens.

De app kan bepaalde informatie automatisch verzamelen, zoals het type mobiele apparaat dat je gebruikt, de unieke apparaat-ID van je mobiele apparaat, het IP-adres van je mobiele apparaat, je mobiele besturingssysteem, het type mobiele internetbrowser dat je gebruikt, en informatie over de manier waarop je de app gebruikt. We kunnen ook cookies en navigatiegegevens zoals Uniform Resource Locators ("URL (s)") gebruiken om informatie te verzamelen over de datum en tijd van je bezoek en de oplossingen en informatie waarnaar je zocht en die je hebt bekeken.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Algemeen gebruik. Over het algemeen worden persoonlijke gegevens die je ons verstrekt, gebruikt om te reageren op verzoeken die je doet, of om ons te helpen je beter van dienst te zijn. Gegevens worden nooit verkocht of gedeeld met derden of gebruikt voor reclamedoeleinden. Manieren waarop wij je persoonlijke gegevens gebruiken, omvatten, maar zijn niet beperkt tot: (1) om het aanmaken en beveiligen van je account op ons netwerk te vergemakkelijken; (2) identificeer je als een gebruiker in ons systeem; (3) de kwaliteit van de ervaring te verbeteren wanneer je onze app gebruikt; (4) Je een welkomstbericht sturen om het eigendom te verifiëren van het e-mailadres dat werd verstrekt toen je account werd aangemaakt; (5) je een welkomstmail sturen om het eigendom te bevestigen van het e-mailadres dat werd verstrekt toen je account werd aangemaakt; (6) je administratieve e-mailmeldingen sturen, zoals beveiligings- of support- en onderhoudsadviezen; en (7) om nieuwsbrieven, enquêtes, aanbiedingen en ander promotiemateriaal te verzenden met betrekking tot onze app.

Anonieme gegevens.

We kunnen anonieme gegevensrecords van persoonlijke gegevens maken door informatie (zoals je naam) uit te sluiten die de gegevens persoonlijk identificeerbaar voor je maakt. We gebruiken deze anonieme gegevens om verzoeken en gebruikspatronen te analyseren, zodat we de inhoud van onze app kunnen verbeteren. Reuksmaakstoornis behoudt zich het recht voor om anonieme gegevens voor welk doel dan ook te gebruiken en anoniem gegevens vrij te geven aan derden, inclusief maar niet beperkt tot onze onderzoek partners, wetenschap en verzekeringsmaatschappijen naar eigen goeddunken. Dit omvat geen genetische gegevens.

Gegevensverzameling door derden.

Wij kunnen bedrijven en personen van derden in dienst nemen om onze Service ("Service Providers") te vergemakkelijken, de Service namens ons te leveren, service gerelateerde services te verlenen of ons helpen bij het analyseren van de manier waarop onze app wordt gebruikt.

Bewaarde gegevens.

We zullen door gebruikers verstrekte gegevens bewaren voor zolang je de toepassingen gebruikt en voor een redelijke tijd daarna. Als je wilt dat wij de door jou verstrekte gegevens verwijderen, neem dan contact met ons op via secretaris@reuksmaakstoornis.nl en wij zullen binnen een redelijke termijn reageren. Houd er rekening mee dat sommige of alle door de gebruiker verstrekte gegevens vereist kunnen zijn om de toepassingen correct te laten functioneren en dat we mogelijk bepaalde informatie wettelijk verplicht moeten bewaren.

Beveiliging van uw persoonlijke gegevens.

Reuksmaakstoornis doet er alles aan om de beveiliging van je persoonlijke gegevens, inclusief je genetische informatie, te beschermen. We gebruiken een verscheidenheid aan industriestandaard beveiligingstechnieken en -procedures om je persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik of openbaarmaking. Wij beperken bijvoorbeeld de toegang tot je persoonlijke gegevens tot werknemers en contractanten die deze informatie nodig hebben om onze app te kunnen gebruiken, ontwikkelen of verbeteren. Hoewel we ons inspannen om redelijke beveiliging te bieden voor informatie die we verwerken en onderhouden, kan geen enkel beveiligingssysteem alle mogelijke beveiligingsinbreuken voorkomen

Contactgegevens.

Opmerkingen of vragen met betrekking tot dit privacy beleid. Stuur een e-mail naar secretaris@reuksmaakstoornis.nl of naar Reuksmaakstoornis.nl, Postbus 91, 4000 AB Tiel

Wijzigingen in dit privacy beleid.

Dit privacy beleid is onderhevig aan een incidentele herziening en als we belangrijke wijzigingen aanbrengen in de manier waarop we je persoonlijke gegevens gebruiken, zullen we je hiervan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar het laatste e-mailadres dat je ons hebt verstrekt en / of door een prominent bericht te plaatsen van de veranderingen op onze site en / of het inzetten van een waarschuwing binnen onze app. Houd er rekening mee dat je te allen tijde verantwoordelijk bent voor het bijwerken van je persoonlijke gegevens om ons je meest actuele e-mailadres te geven. In het geval dat het laatste e-mailadres dat je ons hebt verstrekt niet geldig is of om welke reden dan ook niet in staat is om u de hierboven beschreven kennisgeving te bezorgen, zullen wijzigingen toch effectief zijn. Wijzigingen in dit privacy beleid kunnen in elk geval van invloed zijn op ons gebruik van persoonlijke gegevens die je ons hebt verstrekt voordat we je op de hoogte brengen van de wijzigingen. Als u geen wijzigingen in ons gebruik van uw persoonlijke gegevens wenst toe te staan, moet je ons op de hoogte brengen vóór de ingangsdatum van de wijzigingen die je wenst om je account bij ons te deactiveren.